Bounty Jackpot do të ndërpritet në GG Poker

Jonathan
28 qer 2024
Jonathan Raab 28 qer 2024
Share this article
Or copy link
 • Bounty Jackpot do të ndërpritet në GG Poker
 • Turnetë Bounty Hunter do të heqin këtë veçori më 1 korrik 2024
 • Faqja po bën ndryshimin bazuar në komentet e lojtarëve
 • Tarifat e pashlyera si shpërblime do të shpërndahen në një promovim të rritur në Serinë e ardhshme Bounty Hunter s
Funksioni i Bounty Jackpot është ndërprerë në GG Poker

Veçoria e Jackpot Bounty GG Poker do të ndërpritet më 1 korrik 2024


Të mërkurën më 26 qershor,GG Poker njoftoi në kanalin e tij Reddit se funksioni i Jackpot Bounty, i cili përfshihet në turnet e tij Bounty Hunter do të përfundojë.

Ndryshimi do të bëhet pothuajse menjëherë, me jackpot-et e fundit të shpërblimeve që do të jepen më 30 qershor. Pas kësaj kohe, GG Poker thotë se tarifat e ngarkuara për Bounty Hunter Tournaments do të reduktohen, për t'i sjellë ato në përputhje me tarifat që ngarkohen në turnetë e rregullt.

Nuk është ende e qartë se cila do të jetë struktura e re e tarifave, por GG Poker këmbëngul se do të jetë ende një normë më e ulët në krahasim me shumicën e faqeve të tjera të pokerit në internet. Në kohën e publikimit, asnjë nga turnet e Bounty Hunter me çmim të ri nuk ishte vendosur në hollin e 1 korrikut.

Fundjava e fundit e qershorit 2024 do të jetë hera e fundit që Bounty Jackpots do të jepen në GG Poker.
GG Poker Bounty Hunters Lobby
Lobi i Gjuetarëve të Bounty, GG Poker
Sajti zbuloi gjithashtu se çfarë do të përdorin 1 milion dollarë tarifat e akumuluara dhe të papaguara të xhekpotit të dhuratave si një çmim i rritur në Serinë e ardhshme të Bounty Hunters, por detajet e plota të asaj që nënkupton kjo ende nuk janë publikuar.

GG Poker përmendi mungesën e popullaritetit të veçorisë, duke marrë vendimin për ta hequr atë pas shqyrtimit të komenteve të lojtarëve dhe analizimit të të dhënave të pjesëmarrjes. Megjithatë, ata vunë në dukje se nuk ishte një vendim i lehtë për t'u marrë, pasi ata ishin ende të bindur se ishte një tipar inovativ.

Top Poker Sites

Upcoming Events

07 korrik 2024

 • Bounty Hunters Series
 • -
 • Poker

12 korrik 2024

 • WPT Global Preheat Festival
 • -
 • Poker

13 korrik 2024

 • Bitcoin Series of Poker
 • -
 • Poker

19 korrik 2024

 • iPoker Summer Festival
 • -
 • Poker

21 korrik 2024

 • APT Taipei Satellites
 • -
 • Poker
 • Monster Stack Madness
 • -
 • Poker
 • CoinPoker AFA Freerolls
 • -
 • Poker

27 korrik 2024

 • Grosvenor Goliath
 • -
 • Poker

04 gusht 2024

 • The Two Venoms
 • -
 • Poker

18 shtator 2024

 • WSOP Europe 2024
 • -
 • Poker

03 dhjetor 2024

 • WPT World Championship 2024
 • -
 • Poker

06 dhjetor 2024

 • WSOP Paradise
 • -
 • Poker