Zgjidhni aventurën tuaj WPT në WPT Global

Jonathan
18 qer 2024
Jonathan Raab 18 qer 2024
Share this article
Or copy link
 • WPT Global Revamps WPT Passport Satellite s
 • Fleksibilitet më i madh për lojtarët për të përzier dhe përputhur ngjarje duke përdorur Dollarë WPT
WPT Passport Satellites at WPT Global

WPT Global Passport Satellites ofron fleksibilitet për zgjedhjen e ngjarjeve WPT për lojtarët


WPT Global është shtëpia e satelitëve në internet për ngjarje të drejtpërdrejta World Poker Tour dhe World Poker Tour Prime. Kjo në vetvete nuk është asgjë e re, pasi ka qenë faqja zyrtare e pokerit në internet e lidhur me World Poker Tour që nga viti 2022.

Sajti u ofron lojtarëve mundësinë për t'u kualifikuar për ngjarje të drejtpërdrejta WPT, si nëpërmjet satelitëve në ngjarje specifike dhe satelitëve të pasaportave që u japin lojtarëve kredi, duke lejuar një zgjedhje të ngjarjeve për të luajtur. Kjo nuk është gjithashtu asgjë e re, por tani WPT Global ka rinovuar dhe zgjeruar disponueshmërinë e satelitit WPT Passport në dhomën e pokerit në internet me rritje të shpejtë.

Llojet e pasaportave WPT që mund të fitohen

 • Pasaporta e kampionatit WPT $12,400
 • 1500 dollarë WPT Prime Passport

Të dyja këto u ofrojnë lojtarëve fitues mundësinë për të marrë çmimin e tyre si Dollarë të Pasaportës WPT, të cilat lojtarët mund t'i përdorin për turne, shpenzime udhëtimi dhe kosto të tjera shoqëruese të pjesëmarrjes në NJË Kampionatin WPT live ose festivalin WPT Prime.

Jo vetëm kaq, Dollarët e Pasaportave WPT gjithashtu u mundësojnë lojtarëve të përziejnë dhe të përputhen me ngjarjet për të cilat i përdorin, si dhe t'i përdorin ato për të hyrë në satelitë të mëtejshëm në internet në WPT Global për të fituar edhe më shumë kredi për t'u përdorur në ngjarjet e drejtpërdrejta të WPT.

Satelitët World Poker Tour në WPT Global

WPT Passport dhe WPT Prime satelitët zhvillohen të dielave:

 • 15,14 ET: 110 dollarë WPT Prime Passport Satellite me (të paktën) 1 x 1500 dollarë paketë WPT Prime e garantuar
 • 18:30 ET: 1,060 $ WPT Pasaport Satellite me (të paktën) 3 x 12,400 $ WPT Paketa Prime të garantuara

Nëse kërkesa është atje, ka shumë të ngjarë që këto garanci të rriten, në përputhje me qasjen e CEO të WPT Global, Alex Scott për rritjen e markës.

Sajti drejton gjithashtu një seri turnesh 'Let's Bump It Up' ku garancia rritet sa herë që nuk arrijnë të japin një mbivendosje. Ndërsa kjo qasje nuk zbatohet për satelitët e drejtpërdrejtë, ka shumë të ngjarë që faqja të rrisë shiritin nëse këto funksionojnë mirë.

Ka satelitë ushqyes që funksionojnë çdo ditë gjatë gjithë javës për t'u mundësuar lojtarëve të hyjnë në këto satelitë të së dielës për më pak se blerja. Këto fillojnë nga 5 dhe 11 dollarë.

Ngjarjet e ardhshme të kampionatit WPT

Datat e kampionatit Ngjarje Blej-In Kazino
20-25 shtator 2024 Kampionati WPT Australia 8000 dollarë AUD Bregu i Artë i Yjeve
15-19 nëntor 2024 WPT bestbet Scramble Championship 5000 dollarë bestbet Jacksonville
29 nëntor-4 dhjetor 2024 WPT Seminole Rock 'N' Roll Poker Open Championship 3500 dollarë Seminole Hard Rock Hotel & Casino Hollywood
Dhjetor TBC Kampionati Botëror WPT 10,400 dollarë Wynn Las Vegas

Ngjarjet e ardhshme WPT Prime

Datat e kampionatit Ngjarje Blej-In Kazino
15-19 gusht 2024 WPT Prime Kampionati i Tajvanit 33,000 TWD
Shoqata Kineze e Pokerit të Teksasit Hold'em, Taipei
22-26 gusht 2024 Kampionati WPT Prime Qipro 1100 dollarë Chamada Prestige Hotel & Spa
5-9 shtator 2024 Kampionati WPT Prime Lihtenstein 1100 CHF Grand Casino Lihtenstein
12-16 shtator 2024 WPT Prime Kampionati i Mbretërisë së Bashkuar 1100 £ Muzg deri në Agim Poker & Kazino Nottingham
22-27 tetor 2024 WPT Prime Kampionati i Parisit 1100 € Klubi Cirku i Parisit
Dhjetor TBC Kampionati Botëror WPT 1100 dollarë Wynn Las Vegas
Kodi promovues WPT Global është NEWBONUS . Përdorni këtë kod regjistrimi gjatë procesit të regjistrimit për të kërkuar një bonus depozite 100%, deri në 1200 dollarë. Shiko faqen për termat dhe kushtet e plota.

Top Poker Sites

Upcoming Events

07 korrik 2024

 • Bounty Hunters Series
 • -
 • Poker

13 korrik 2024

 • Bitcoin Series of Poker
 • -
 • Poker

19 korrik 2024

 • iPoker Summer Festival
 • -
 • Poker

21 korrik 2024

 • APT Taipei Satellites
 • -
 • Poker
 • Monster Stack Madness
 • -
 • Poker
 • CoinPoker AFA Freerolls
 • -
 • Poker

27 korrik 2024

 • Grosvenor Goliath
 • -
 • Poker

28 korrik 2024

 • Omaholic Series
 • -
 • Poker
 • WPT Global Summer Festival
 • -
 • Poker

04 gusht 2024

 • The Two Venoms
 • -
 • Poker

18 shtator 2024

 • WSOP Europe 2024
 • -
 • Poker

03 dhjetor 2024

 • WPT World Championship 2024
 • -
 • Poker

06 dhjetor 2024

 • WSOP Paradise
 • -
 • Poker