Poker Sites

  Veçoritë

  Gati për të sunduar botën e pokerit në internet? Udhëzuesit tanë të dobishëm të faqes dhe strategjitë e fuqishme ju kanë kthyer. Zbuloni sekretet e lojërave të ndryshme të pokerit, merrni ato këshilla profesionale dhe mësoni të menaxhoni bankrollin tuaj. Bëhuni gati për të përmirësuar aftësitë tuaja, për të bërë lëvizje fituese dhe për të pasur një shpërthim në tavolina.

  • Strategjia e Pokerit
  • Intervistat, rishikimet dhe më shumë
  • FAQ-të e tipareve të pokerit

  Karakteristikat, Lajmet dhe Vështrimet e Pokerit

  Seksioni i Veçorive të Poker Wired është vendi ku jetojnë udhëzuesit tanë të strategjisë. Është gjithashtu vendi ku do të gjeni intervista me lojtarë dhe personalitete të botës së pokerit dhe lajme për disa nga gjërat më të çuditshme, më jashtë temës që e bëjnë pokerin një botë kaq të gjallë për t'u bërë pjesë.

  Strategjia e Pokerit

  Ky seksion i PokerWired do të zhvillohet vazhdimisht me informacione dhe udhëzues të mëtejshëm për të ndihmuar në përmirësimin e njohurive, të kuptuarit dhe nivelin tuaj të aftësive të lojës cerebrale të pokerit. Aktualisht kemi udhëzues se si të luajmë për Texas Hold'em dhe Omaha , por së shpejti do të shtojmë përmbajtje të mëtejshme rreth varianteve të tjera të pokerit, formateve të turneut të pokerit dhe strategjisë së lojës me para.

  Intervistat, rishikimet dhe më shumë

  Së shpejti në seksionin e veçorive PokerWired

  • Shqyrtime të shfaqjeve televizive të pokerit, të tilla si Game of Gold nga GG Poker dhe mbulimi i PokerGo për PokerGo Tour dhe WSOP .
  • Intervistat e lojtarëve me disa nga personazhet më interesantë në lojë.
  • Shqyrtime të librave më të fundit të lidhur me pokerin, podkasteve dhe përmbajtjeve sociale.

  FAQ-të e tipareve të pokerit

  Cilat veçori të Pokerit gjenden në PokerWired ?

  Udhëzuesit strategjikë, rishikimet e librave dhe intervistat e lojtarëve janë të gjitha të mbuluara në seksionin e veçorive të PokerWired

  A ka PokerWired një udhëzues strategjie për lojëra të përziera?

  Jo, jo ende, por është në listën e disa udhëzuesve të rinj për aspekte të ndryshme të pokerit, të cilat do të publikohen në PokerWired në të ardhmen e afërt.