Poker Sites

Lajme, sajte dhe ngjarje të drejtpërdrejta të pokerit në internet

0 Y

Ngjarjet e Kazinosë

Mirë se vini në PokerWired

Jeni i apasionuar pas pokerit?

PokerWired ju sjell të gjitha informacionet dhe lajmet më të fundit rreth pokerit live dhe online, me përmbajtje të dedikuar për faqet kryesore të pokerit online në botë, turne të drejtpërdrejta dhe seriale. Nëse dëshironi të kualifikoheni në internet në një ngjarje të drejtpërdrejtë pokeri si Ngjarja kryesore WSOP ose Kampionatin Botëror WPT, udhëzuesit e ngjarjeve të mëdha të PokerWired mbulojnë çdo aspekt të satelitëve në internet, duke përfshirë kërkimin e vlerës dhe nxjerrjen në pah të mundësive të mundshme të mbivendosjes.

Ne kemi negociuar marrëveshje të shkëlqyera me faqet e pokerit në internet dhe nëse regjistroni një llogari me një nga kodet tona promocionale, do të jeni të sigurt që do të merrni bonuset më të mira të mirëseardhjes në dispozicion për çdo sajt. Do të gjeni detaje të këtyre kodeve promocionale në këtë faqe, me rishikime të thelluara të secilës markë për t'ju ndihmuar të gjeni faqen e pokerit në internet që është e duhura për ju.

Lajme nga Bota e Pokerit

Qëndroni të përditësuar me lajmet më të fundit rreth pokerit live dhe pokerit në internet, duke përfshirë lajmet dhe njoftimet e turneut, raportet dhe rezultatet e ngjarjeve, seritë e pokerit në internet dhe promovimet. Njoftimet e ngjarjeve, sinjalizimet overlay dhe intervistat janë gjithashtu të mbuluara, me udhëzues të thelluar të ngjarjeve që mbulojnë ngjarjet dhe seritë kryesore të pokerit, si promovimi satellite i GG Poker për WSOP , Rruga drejt Vegasit.

Kodet e promovimit të pokerit 2024

Ne negociojmë dhe shqyrtojmë kodet më të fundit promocionale dhe kodet e bonusit nga faqet kryesore të pokerit pikërisht këtu. Ekipi i Pokerwired më pas grumbullon bonuset më të mira të mirëseardhjes të disponueshme me kode ndjekëse ekskluzive.

Për shembull, mund të përdorni kodin më të fundit të bonusit GGpoker , të zbuloni kodin më të mirë të gjurmimit të pokerit Natural8 , të mësoni se si të luani me Crypto duke përdorur kodin Coinpoker ose të zbuloni se cili është kodi aktual WPT Global .

Turne Pokeri

Ekipi ynë jo vetëm që shkruan për lajmet më të fundit në lidhje me turnetë më të mëdhenj të pokerit live dhe online në botë, ne gjithashtu marrim pjesë në shumë ngjarje duke përfshirë World Series of Poker , World Poker Tour , Asian Poker Tour dhe shumë të tjera.