Poker Sites

  Lajmet e Pokerit

  Vazhdoni me lajmet më të fundit të pokerit në internet. Ekspertët tanë të pokerit do t'ju sjellin përditësimet më të fundit mbi turnet, arritjet e lojtarëve, risitë e lojërave dhe tendencat e industrisë.

  • Lajmet më të fundit të ngjarjeve të pokerit
  • Lajmet e Komunitetit të Pokerit
  • Lajmet e mbivendosjes
  • Mbivendosja e turneut të pokerit në internet
  • Pyetjet e shpeshta për Lajmet e Pokerit

  Lajmet e Pokerit

  28067 N

  Lajmet e fundit të ngjarjeve të pokerit

  PokerWired ju sjell lajmet më të fundit dhe herë pas here disa pamje rreth pokerit live dhe online, duke përfshirë lajmet dhe njoftimet e turneut, raportet dhe rezultatet e ngjarjeve, seritë e pokerit në internet dhe promovimet. Njoftimet e ngjarjeve, sinjalizimet overlay dhe intervistat janë të gjitha të mbuluara, me udhëzues të thelluar të ngjarjeve që mbulojnë të gjitha aspektet e ngjarjeve dhe serive kryesore të pokerit.

  Lajmet e Komunitetit të Pokerit

  Pokeri është një lojë nga bashkëmoshatarët. Ndryshe nga shumica e lojërave të kazinosë, lojtarët shërbehen nga shtëpia në vend që të luajnë kundër shtëpisë. Lojtarët e pokerit dhe ata që punojnë në industrinë e pokerit formojnë një komunitet unik global lojtarësh, tregtarësh, organizatorësh, punonjësish të faqeve të pokerit në internet, mediave të pokerit dhe adhuruesve të lojës. Si të gjitha komunitetet, njerëzit duan të dinë se çfarë po ndodh në botën e pokerit.

  Nga No Limit Hold'em në Omaha dhe nga World Series of Poker te Turi i Pokerit Amator , të gjithë në botën e pokerit janë të intriguar nga ajo që po ndodh dhe duan të dinë se cilët janë fituesit më të fundit të turneut të mëdhenj...dhe humbësit.

  Lajmet e mbivendosjes

  Shumë turne kanë çmime të garantuara. Kjo do të thotë se çmimi minimal që ata do të paguajnë do të jetë shuma e garancisë. Në disa turne me garanci për grupin e çmimeve, nuk futen lojtarë të mjaftueshëm për të përmbushur ose tejkaluar garancinë. Në raste të tilla, organizatori i turneut duhet të paguajë diferencën midis grupit të çmimeve të mbledhura dhe grupit të çmimeve të garantuara dhe kjo mungesë njihet në botën e pokerit si mbivendosje.

  PokerWired monitoron me vëmendje turnet e pokerit që kanë pasur mbivendosje. Si turnet e pokerit live ashtu edhe ato në internet mund të kenë mbivendosje. overlay më e famshme e fundit e drejtpërdrejtë ishte në WPT World Championship , ku Ngjarja e Kampionatit prej 10,400 dollarësh nuk kishte garancinë e saj prej 40 milion dollarësh me mbi 2,4 milion dollarë

  Mbivendosja e turneut të pokerit në internet

  Turnetë në faqet e pokerit në internet shpesh kanë mbivendosje, me seri të mëdha në internet dhe speciale të së dielës, turnetë më të zakonshëm që luftojnë për të përmbushur garancitë e tyre. Faqet si WPT Global madje kanë turne ditore dhe javore 'Bump it Up' të cilat rrisin garancitë e tyre me 10% sa herë që përmbushin garancinë e grupit të çmimeve. Mjafton të thuhet, ato overlay më shumë sesa godasin garancitë e tyre.

  GG Poker gjithashtu drejton një Edicion Special Overlay të GG Millions , i cili ka prodhuar mbivendosje të mëdha për dy vitet e fundit.

  Mbivendosjet ndodhin çdo ditë në shumicën e sajteve, kështu që ia vlen të bëni blerje për të gjetur vlerën më të mirë, pasi garancitë mund të ndryshojnë çdo ditë në shumicën e sajteve, pasi ato reagojnë shpejt ndaj ndryshimeve të kërkesës.

  PokerWired shkruan pamje paraprake të rregullta të turneve në internet, duke përfshirë sinjalizimet overlay rreth turneve që ka më shumë gjasa të humbasin garancitë e tyre. Ne ju ndihmojmë të gjeni vlerën, përpara se vlera t'ju gjejë!

  Pyetjet e shpeshta të lajmeve të pokerit

  Ku mund t'i gjej lajmet më të fundit të pokerit?

  Lajmet më të fundit rreth ngjarjeve të pokerit live dhe në internet mund të gjenden në PokerWired

  Cilat janë sinjalizimet e overlay ?

  Sinjalizimet Overlay janë artikuj lajmesh rreth turneve të pokerit në internet dhe të drejtpërdrejtë që kanë humbur garancitë e grupit të tyre të çmimeve ose ka të ngjarë të humbasin garancitë e tyre

  Ku mund të gjej lajme rreth ngjarjeve të drejtpërdrejta të pokerit?

  PokerWired ka një seksion gjithëpërfshirës në lidhje me turnetë, duke përfshirë faqe të dedikuara për secilin prej turneve dhe serive më të mëdha dhe më të mira të pokerit që zhvillohen në vitin 2024